Zeg vaarwel tegen je pijn

Ben jij het ook zat om van het kastje naar de muur gestuurd te worden? Moe van behandelingen die niet werken? En opzoek naar manieren om duurzaam van je pijn af te komen? Bij Solid Performance helpen wij mensen pijnvrij te zijn en bieden wij een 15-minuten behandeling aan waarbij je binnen 15 minuten duidelijkheid krijgt! In de afgelopen 8 jaar hebben we duizenden mensen laten ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om van een pijnklacht af te komen zonder weken, maanden of zelfs jaren van behandelingen bij verschillende specialisten. We behalen indrukwekkende resultaten voor mensen met pijn, ook voor de mensen die al bij een specialist zijn geweest, en kunnen hetzelfde voor jou betekenen.

Twijfel je of dit werkt voor jou?

Na meer dan 5000 behandelingen in de afgelopen 7 jaar ervaart 95% van de mensen pijnverlichting.

Meer dan alleen de pijn verhelpen

Je ontvangt niet alleen directe pijnverlichting, maar ook inzichten in de oorzaak en tools om duurzaam van de pijn af te komen.

Just show up!

Wij doen al het werk. Na de 15 minuten behandeling bieden wij vervolg stappen aan die je zelf of samen met ons kan doen. Om blijvend van je pijn af te zijn.

Hoe wij jou helpen pijnvrij te zijn in 3 stappen

 

450.000 Mensen per jaar in Nederland komen niet van hun pijnklacht af, omdat ze niet de juiste hulp krijgen!

Helaas, 450.000 mensen per jaar in Nederland komen niet van hun pijnklacht af. Het is niet hun schuld, de methode die toegepast is werkt simpelweg niet voor de klacht of ze zijn er niet achter gekomen wat nu echt de oorzaak van de klacht is. Dit hoeft niet het geval te zijn voor jou..

We kunnen je exact laten zien hoe we al duizenden mensen hebben geholpen met het verhelpen van pijn, waar de oorzaak van de pijnklacht zit en hoe deze mensen ook pijnvrij blijven door gebruik te maken van onze werkwijze. Plan nu een 15-minuten behandeling in om duidelijkheid te krijgen omtrent jouw klacht en herstel sneller dan je zelf dacht dat mogelijk was.

Waarom werkt jullie aanpak wel?

Onze aanpak richt zich niet alleen op het behandelen van de symptomen, maar ook op het aanpakken van de oorzaak van het probleem.

Wij benaderen pijnklachten op een multidisciplinaire manier, waardoor de pijn permanent kan verdwijnen.

In de wereld van pijnbestrijding is er vaak de neiging om zich te richten op zichtbare fysieke afwijkingen, zoals gebroken botten, spier- en peesscheuren of hernia's.

Traditionele medische benaderingen, waaronder veel fysiotherapiepraktijken, richten zich voornamelijk op deze "structurele aanpak" - duidelijke fysieke veranderingen die zichtbaar zijn op scans, MRI's of röntgenfoto's.

Dit is begrijpelijk, gezien de behoefte aan objectieve metingen en duidelijke diagnoses. We zien vaak in de praktijk dat als het probleem niet wordt gevonden, er helaas geen duidelijk behandelplan meer is.

Volgens de statistieken zijn er maar liefst 450.000 mensen per jaar die hiermee te maken hebben, dus je bent zeker niet de enige...

Maar wat als de bron van de pijn niet ligt in deze zichtbare afwijkingen, maar eerder in de manier waarop ons lichaam beweegt en functioneert?

Hier komt Solid Performance om de hoek kijken. Onze functionele benadering richt zich niet alleen op structurele problemen, maar ook op de kern van het probleem:

Functionele afwijkingen die vaak over het hoofd worden gezien. Denk hierbij aan:

  • Spierspanningen en spierdisfunctie
  • Spierzwakte met als gevolg compensatie van het lichaam
  • Klachten als gevolg van houdingsproblemen
  • Zenuwbeknellingen en stabiliteitsproblemen
  • Klachten gerelateerd aan leefstijl

Dit maakt ons uniek. Ons team van experts begrijpt dat het lichaam als één geheel functioneert.

We identificeren, testen en behandelen nauwkeurig functionele afwijkingen.

Wij geloven sterk dat vrijwel alle pijnklachten voortkomen uit onderliggende problemen, daarom richten we ons niet alleen op de locatie van de pijn, maar kijken we ook naar de oorsprong ervan.

Hoe ziet een 15 min consult eruit?

Dit is wat we gaan doen

Bespreken voorgeschiedenis

Kort voorgeschiedenis bespreken

We nemen kort de tijd om te bijvoorbeeld te bespreken hoe de klacht ontstaan is, wat je al gedaan hebt om er vanaf te komen.

Testen van spieren

Testen voor afwijkingen

Door middel van fysieke tests bepalen we welke spieren of pezen spanning veroorzaken op de zenuw, controleren we op spierzwakte, houdingsproblemen, en andere mogelijke aandoeningen.

Behandelen spieren

Behandelen

Behandelen van de spieren die "problemen" geven. Dit zorgt voor directe verlichting van de pijn

Advies

Advies

Naar aanleiding van onze bevindingen, verbeteringen en andere overwegingen bieden wij advies aan. Het is volledig aan jou om te beslissen of je dit advies wilt opvolgen; het is geheel vrijblijvend.

Het "Solid Wow-effect"!

Onze belofte aan jou.

nietgoedgeldterug (1)

Niet tevreden, geld terug

We geloven sterk in onze aanpak dat we een geld-terug-garantie bieden als je niet tevreden bent na het 15 minuten consult.

Functionele Oplossing

Een functionele oplossing

In tegenstelling tot puur kijken naar wat er structureel mis is, concentreert Solid Performance zich op hoe het lichaam functioneert.

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Dit betekent dat jij de behandeling ontvangt die niet door verzekeraars wordt opgelegd, maar die echt het beste voor jou is. Onafhankelijkheid van zorgverzekeraars betekent geen beperkingen, overmatige bureaucratie, en financiële druk.

Andere zijn je voor gegaan met goede ervaringen

Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 16.37.28

Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 16.37.00

Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 16.38.50

Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 16.38.07

Scherm­afbeelding 2023-09-28 om 15.56.59

Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 16.37.45

50 recencies van 5-ster op

 

Wat zijn de kosten?

Je bepaalt zelf of je na het consult een vervolg wilt.

Behandeling

29

  • 1-op-1 behandeling van 15 minuten
  • behandeling van spier en gewricht
  • Vernieuwde inzichten in de oorzaak die jouw pijn kan verklaren
  • Advies voor nu en in de toekomst
  • niet tevreden, geld terug!
Plan hier je behandeling

Een greep uit ons team

Team Solid

 

Djoeke Eizinga
Else Marie Hesseling
Marloes van den Burg - Braun
Veroesjka Karssen
Leo Bisschop
Marjolein Schoonhoven
Roos Stout
Frank Stuurman
Joyce Rijkeboer

Sinds een zwaar ongeluk een aantal jaar geleden had ik 24/7 pijn. Nekblessure. Meerdere jaren van fysiotherapie, nekbrace, oefeningen, niets hielp. Ik kon m’n hoofd niet meer draaien en had al geaccepteerd dat ik de rest van mijn leven beperkte bewegingsmogelijkheid en pijn zou hebben.

Meteen bij het eerste consult was mijn pijn direct een stuk minder én kon ik m’n hoofd weer een beetje draaien. Echt ongelofelijk. Sindsdien ga ik regelmatig naar Jonas en het is niet normaal hoeveel we bereikt hebben in slechts een paar maanden.

Djoeke Eizinga
Djoeke Eizinga

Ik had ongeveer 3 jaar last van rugklachten wat uiteindelijk op de MRI een hernia bleek te zijn. Na diverse behandelingen door chiropractors, fysiotherapeuten, cesartherapie en sporten ontstond er wel wat verbetering maar dit was van korte duur. 

Ik ben twee keer per week gaan sporten onder begeleiding van Antoinette met als resultaat een sterk en fit lichaam waarbij ik geen last meer heb van rugklachten. Ik ben er van overtuigd dat hun kennis, de persoonlijke aanpak en een goed afgestemde training hier aan hebben bijgedragen.

Else Marie Hesseling
Else Marie Hesseling

Na jarenlange rugklachten die zo erg waren dat ik niet meer op me benen kon staan en zonder morfine niets meer kon, kreeg ik na een MRI en uitgebreide onderzoeken van het ziekenhuis te horen, chronische rugklachten.

Na de 15-minuten behandeling was ik zo verbaasd, de pijn was al minder. Na 1 behandeling ging het zo goed, dat ik langzaam weer aan het werk kon en nu na 3 behandelingen gaat het erg goed! Ze behandelen je hele lichaam, er wordt naar je geluisterd en je krijgt ook nog adviezen mee. Wat een aanrader!!

Marloes van den Burg - Braun
Marloes van den Burg - Braun

Vandaag mijn 3de en laatste behandeling gehad. Een maand of drie geleden toen ik voor het eerst kwam slikte ik amitrytiline omdat ik constante pijn had in mijn heupen/ bekken. Ik was niet in staat om in ruglig mijn billen op te tillen om mij om te draaien in bed, zo’n pijn deed het. Na de eerste behandeling al resultaten zichtbaar.
Nu na drie behandelingen heb ik vrijwel geen pijn meer, en ben ik zonder amitryptiline. Het mooie is dat er naar alle aspecten van het lichaam gekeken wordt en adviezen worden gegeven daarover. Ik heb veranderingen aangebracht in mijn eten en duidelijk is dat voeding een hele belangrijke rol speelt bij het behandeling van de pijnklachten.

Veroesjka Karssen
Veroesjka Karssen

Ik ben 67 jaar en had al vanaf mij 18e perioden met onderrugpijn met uitstraling naar de benen. Van alles geprobeerd; huisarts, specialisten, podologie, manuele therapie, massages enzovoort. 50 jaar in de veronderstelling geleefd dat er sprake was van een hernia die zo nu en dan opspeelde. 

Solid Performance bij toeval gevonden via google. Na vier behandelingen bij Rémon Stompé ben ik pijnvrij en beweeg ik soepeler en krachtiger. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap van Rémon en de manier waarop hij zaken heeft aangepakt. Chapeau! 

Leo Bisschop
Leo Bisschop Bisschop & Partners, Adviseur

Ik heb onderrug klachten en heb contact opgenomen met Solid Proformance. Ik kon dezelfde dag terecht! Ben behandeld en kon mij na de behandeling redelijk goed bewegen, later op de dag ging het steeds beter. Solid Proformance staat voor kwaliteit en professionaliteit voor mij.

Marjolein Schoonhoven
Marjolein Schoonhoven Onderrug klachten, >1 Jaar pijn

Nadat de HA, de fysio, specialisten in het ziekenhuis en de Bergmankliniek mij hadden opgegeven, kwam ik via via terecht bij Solid Performance. Vol wanhoop belde ik op. Ik legde mijn “enkelpijn” uit en vertelde dat ik na 4 maanden aaneengesloten in het gips te hebben gezeten en al bijna een jaar met krukken loop, het even niet meer wist. Rémon nodigde mij uit voor een 15-minuten behandeling. De behandeling heb ik ondergaan en Rémon gaf ook aan, dat dit een bijzondere pijn is. Tot mijn grote verbazing liep ik Solid Performance uit... zonder krukken. Na enkele behandelingen bij Rémon, ben ik zo goed als pijn vrij. 

Roos Stout
Roos Stout Enkelpijn, 1.5 jaar last

...Sceptisch als ik was een afspraak gemaakt voor die behandelingen. Gelijk na de eerste behandeling direct resultaat, na de tweede en derde behandelingen ging het nóg beter, na de vierde behandeling inderdaad pijnvrij! Daarna besloten eens per 3 maanden een afspraak te plannen, voor een soort "onderhoudsbeurtje", bij Remon.
Zeer vriendelijke, professionele en kundige vakmensen die weten wat ze doen! Kortom: een dikke aanrader!!...

Frank Stuurman
Frank Stuurman Nek/rug/schouderklachten, >1 Jaar pijn

Jarenlang last gehad van een ‘blessure’ en diverse therapieën daarvoor achter de rug. Niet afdoende. Klachten hielden mij zelfs uit mijn slaap. Na de eerste behandeling bij Remon was er al verschil. Vandaag de derde behandeling en mogelijk al de laatste! Wat ik prettig vind is de tijd die er voor je wordt genomen. Zowel fysieke als mentale klachten worden besproken. Er wordt een goede uitleg gegeven in een fijne omgeving. Ik raad het aan om bij pijnklachten niet langer te ‘tobben’ en eerste eens de 15 minuten behandeling bij Solid Performance te doen.

Joyce Rijkeboer
Joyce Rijkeboer Onderrug/Heup, >1 Jaar pijn

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf voor één specifieke trainer of therapeut kiezen?

Mag ik mijn kleding aanhouden tijdens het behandelen?

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Waar zijn de Solid Performance locaties gevestigd?

Zijn jullie locaties goed bereikbaar?

Ja, dit is echter alleen mogelijk als de agenda het toelaat.

Het is voor onze behandelingen niet nodig om je kleding uit te trekken. Wel is het aan te raden een t-shirt of een top en een jogging/trainingsbroek aan te trekken.

Nee, de behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wij zijn volledig particulier.

Onze locaties bevinden zich in Cruquius (nabij Hoofddorp), in Zwijndrecht en Amstelveen.

Adres Cruquius: Spieringweg 700

Adres Zwijndrecht: Passage 2

Adres Amstelveen: Kuiperij 5

Ja, alle locaties zijn zeer goed bereikbaar. Bij onze locatie in Cruquius enb Amstelveen kan je gratis parkeren op ons eigen terrein. 
Bij de locatie in Zwijndrecht zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de omliggende straten.

Ook met het OV zijn onze locaties goed bereikbaar. 

Onze locaties

SP - Locaties - NL