Zeg vaarwel tegen je pijn

Moeilijk om te geloven? Als je al het één en ander hebt geprobeerd om van deze pijnklacht af te komen kunnen we ons dat goed voorstellen. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie.

Twijfel je of dit werkt voor jou?

Na 5000 15-minuten behandelingen in de afgelopen 7 jaar ervaart 95% van de mensen pijnverlichting.

Meer dan 3 maanden pijn

Onze methode werkt het beste voor deze klachten. Indien korter, dan adviseren we een andere specialist.

Just show up!

Wij doen al het werk. Na de 15-minuten behandeling bieden wij consulten of begeleiding aan die je zelf, of samen met ons, kan doen.

Hoe neemt Solid Performance de pijn weg?

Solid performance is niet te vergelijken met een doorsnee praktijk voor fysiotherapie. Wij maken gebruik van verschillende, zeer effectieve behandelmethodes die zijn gericht op het opsporen van problemen in het lichaam en deze te relateren aan het ontstaan van de klacht. 

Dat begint bij een anamnese, waarin we starten met de voorgeschiedenis van jou klacht en uitkomen bij de actuele situatie. We achterhalen de oorzaak van de pijn en welke factoren er tevens van invloed zijn op het pijnbeeld. Daarna testen we de disfunctie, door middel van fysieke testen. Uit de testen moet blijken welke disfuncties de pijnklachten veroorzaken. 

Vervolgens verhelpen we de pijn, tijdens het behandelen van de disfuncties verlichten we de pijn op een direct voelbare manier en verhelpen we de oorzaak van de klacht.

Solid Performance heeft op deze manier al veel mensen pijnvrij gemaakt, door verder te kijken dan alleen de plek waar de pijn zich bevindt.  

Hoe ziet de behandeling eruit?

Deze 1-op-1 behandeling zal jouw pijnklacht binnen 15 minuten verminderen. Hoe ziet dat er voor jou uit?

Behandelen spier en gewricht

Behandelen spier en gewricht

Direct behandelen van de pijn voor pijnverlichting binnen 15 minuten.

Verklaring van de pijn

Verklaring van jou pijn

Uitleg en nieuwe inzichten in de oorzaak van jouw pijn.

Wat je nu en in de toekomst kunt doen

Advies voor nu en in de toekomst

Krachtig advies om zelf aan de pijnklacht te kunnen werken. (zie extra's)

image03

Comfort tijdens en na behandelen

Wij luisteren naar jouw pijngrens tijdens het behandelen. (Bij al onze behandelingen mag je kleding aanblijven.)

Extra's t.w.v. €926.-

Om de pijnverlichting langdurig kracht bij te zetten zorgen deze extra's voor duurzaam resultaat. De ideale opvolging om die je zelf, thuis, kan doen. Voor 6 maanden, ter waarde van €926,-.

SolidSix-SolidPErformance app

Solid Six pijnvrij programma t.w.v. €497,-

Meer dan 60 video’s die jou begeleiden met het verhelpen van de pijn. Thuis te volgen en op je eigen tempo.

Trainingdatabase

Training en revalidatie programma t.w.v. €250,-

Toegang tot 3000+ oefeningen compleet met video (uitleg) instructie. Zodat jij onder digitale begeleiding goed kan herstellen.

Voedingtrackapp Solid Performance t.w.v €179,-

Food tracking App t.w.v. €179,-

Toegang tot onze “food tracking app” alleen met de juiste en gezonde voeding kan je herstellen.

Loop geen risico

 

Als je na de 15 minuten behandeling niet tevreden bent, krijg je je geld terug. 

Eerlijk en oprecht zijn is de basis van ons handelen. Mocht je toch ontevreden zijn na de 15 minuten behandeling, krijg je gewoon je geld terug. 

 

Drie beschikbare 15-minuten behandelingen per week.

Wij stellen slechts drie plekken per week beschikbaar voor deze behandeling omdat wij een goede opvolging willen bieden en geen lange wachttijden. 

 

Kosten 15-minuten behandeling

Dit krijg jij als je je aanmeld voor een 15-minuten behandeling:

Behandeling

29

  • 1-op-1 behandeling van 15 minuten
  • Pijnbehandeling van spier en gewricht
  • Vernieuwde inzichten in de oorzaak die jouw pijn kan verklaren
  • Advies voor nu en in de toekomst
  • 6 maanden toegang tot de Solid Six pijnvrij programma (t.w.v. €997,-)
  • 6 maanden toegang tot training en revalidatie database (t.w.v. €825,-)
  • 6 maanden toegang tot onze 'food tracking App' (t.w.v. €179,-)
Plan hier je behandeling

Wij behalen uitstekende resultaten

50 recencies van 5-ster op (2)

 

Roos Stout
Frank Stuurman
Marjolein Schoonhoven
Djoeke Eijzinga
Veroesjka Karssen
Joyce Rijkeboer

Nadat de HA, de fysio, specialisten in het ziekenhuis en de Bergmankliniek mij hadden opgegeven, kwam ik via via terecht bij Solid Performance. Vol wanhoop belde ik op. Ik legde mijn “enkelpijn” uit en vertelde dat ik na 4 maanden aaneengesloten in het gips te hebben gezeten en al bijna een jaar met krukken loop, het even niet meer wist. Rémon nodigde mij uit voor een 15-minuten behandeling. De behandeling heb ik ondergaan en Rémon gaf ook aan, dat dit een bijzondere pijn is. Tot mijn grote verbazing liep ik Solid Performance uit... zonder krukken. Na enkele behandelingen bij Rémon, ben ik zo goed als pijn vrij. 

Roos Stout
Roos Stout Enkelpijn, 1.5 jaar last

...Sceptisch als ik was een afspraak gemaakt voor die behandelingen. Gelijk na de eerste behandeling direct resultaat, na de tweede en derde behandelingen ging het nóg beter, na de vierde behandeling inderdaad pijnvrij! Daarna besloten eens per 3 maanden een afspraak te plannen, voor een soort "onderhoudsbeurtje", bij Remon.
Zeer vriendelijke, professionele en kundige vakmensen die weten wat ze doen! Kortom: een dikke aanrader!!...

Frank Stuurman
Frank Stuurman Nek/rug/schouderklachten, >1 Jaar pijn

Ik heb onderrug klachten en heb contact opgenomen met Solid Proformance. Ik kon dezelfde dag terecht! Ben behandeld en kon mij na de behandeling redelijk goed bewegen, later op de dag ging het steeds beter. Solid Proformance staat voor kwaliteit en professionaliteit voor mij.

Marjolein Schoonhoven
Marjolein Schoonhoven Onderrug klachten, >1 Jaar pijn

Sinds een zwaar ongeluk een aantal jaar geleden had ik 24/7 pijn. Nekblessure. Meerdere jaren van fysiotherapie, nekbrace, oefeningen, niets hielp. Ik kon m’n hoofd niet meer draaien en had al geaccepteerd dat ik de rest van mijn leven beperkte bewegingsmogelijkheid en pijn zou hebben.
Tot ik via mijn sportschool in contact kwam met Solid Performance en Jonas. Meteen bij het eerste consult was mijn pijn direct een stuk minder én kon ik m’n hoofd weer een beetje draaien. Echt ongelofelijk. Sindsdien ga ik regelmatig naar Jonas en het is niet normaal hoeveel we bereikt hebben in slechts een paar maanden (6 behandelingen).

Djoeke Eijzinga
Djoeke Eijzinga Nekblessure , jarenlang last

Een maand of 3 geleden toen ik voor het eerst kwam slikte ik amitrytiline omdat ik constante pijn had in mijn heupen/ bekken. Ik was niet in staat om in ruglig mijn billen op te tillen om mij om te draaien in bed, zo’n pijn deed het. Na de eerste behandeling al resultaten zichtbaar. Nu na drie behandelingen heb ik vrijwel geen pijn meer, en ben ik zonder amitryptiline. Het mooie is dat er naar alle aspecten van het lichaam gekeken wordt en adviezen worden gegeven daarover. 

Veroesjka Karssen
Veroesjka Karssen Heupen en bekken pijn, >1 Jaar pijn

Jarenlang last gehad van een ‘blessure’ en diverse therapieën daarvoor achter de rug. Niet afdoende. Klachten hielden mij zelfs uit mijn slaap. Na de eerste behandeling bij Remon was er al verschil. Vandaag de derde behandeling en mogelijk al de laatste! Wat ik prettig vind is de tijd die er voor je wordt genomen. Zowel fysieke als mentale klachten worden besproken. Er wordt een goede uitleg gegeven in een fijne omgeving. Ik raad het aan om bij pijnklachten niet langer te ‘tobben’ en eerste eens de 15 minuten behandeling bij Solid Performance te doen.

Joyce Rijkeboer
Joyce Rijkeboer Onderrug/Heup, >1 Jaar pijn

Wij hebben geen verborgen agenda…

Geen addertje onder het gras. Wij willen graag onze autoriteit op het gebied van het praktisch verhelpen van pijnklachten tonen zonder enige verborgen agenda. Onze waardevolle behandelmethoden zullen je vertrouwen geven in onze werkwijze.

Mocht na de 15 minuten blijken dat jij inderdaad tot die 95% van de mensen hoort die direct pijnverlichting ervaart. Dan zouden we jou verder kunnen helpen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en je bent tot niets verplicht.

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn kleding aanhouden tijdens het behandelen?

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Waar zijn de Solid Performance locaties gevestigd?

Zijn jullie locaties goed bereikbaar?

Het is voor onze behandelingen niet nodig om je kleding uit te trekken. Wel is het aan te raden een t-shirt of een top en een jogging/trainingsbroek aan te trekken.

Nee, de behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit komt omdat wij ons niet als Fysiotherapeut geregistreerd hebben. Wij hebben ervoor gekozen om niet samen te werken met een zorgverzekeraar omdat wij niet beperkt willen worden in onze behandelvrijheid, duur van een consult, lange dossiervorming of vergoeding naar de therapeut.

Onze locaties bevinden zich in Cruquius (nabij Hoofddorp) en in Zwijndrecht. 

Adres Cruquius: Spieringweg 700

Adres Zwijndrecht: Passage 2

Ja, beide locaties zijn zeer goed bereikbaar. Bij onze locatie in Cruquius kan je gratis parkeren op ons eigen terrein. 
Bij de locatie in Zwijndrecht zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de omliggende straten.

Ook met het OV zijn onze locaties goed bereikbaar. 

Onze locaties

Cruquius

Spieringweg 700, 2142ed Cruquius

Kaart-Locatie-Solid Performance

Zwijndrecht

Passage 2, 3331 CM Zwijndrecht

Ontwerp zonder titel (5)