Hoe het werkt

Onze "hands-on" behandeling is erop gericht om met verschillende zeer effectieve behandelmethoden problemen op te sporen in het lichaam en deze direct op te lossen. Deze test- en behandelmethodieken zijn een unieke mix van specialismen van over de hele wereld en uit verschillende vakgebieden.

Anamnese

Door samen de tijd te nemen voor jouw voorgeschiedenis, achterhalen we de oorzaak van de pijn en wat er nog meer invloed kan hebben op deze klacht.

Testen disfunctie

Door fysiek te testen komen we erachter waar er disfunctie is en welke hiervan de pijnklacht kan veroorzaken.

Verhelpen van pijn

Tijdens het behandelen van de disfuncties zullen we direct voelbaar de pijn verlichten en de oorzaak van de klacht verhelpen.

Voor wie is het

Voor mensen die er alles aan willen doen om van deze pijnklacht af te komen en bereidt zijn om te investeren in hun gezondheid.

Direct van pijn af willen

Direct voelbaar pijnverlichting ervaren is bij ons eerder regel dan uitzondering. Na een korte pijncheck al voelbaar

Houding

Klachten gerelateerd aan een bepaalde houding zoals veel zitten of veel bureauwerk.

Niets meer aan te doen

Ook als jou is medegedeeld dat er niks meer aan te doen is kunnen wij vaak nog een uitweg bieden.

Wat maakt deze aanpak anders dan wat je eerder hebt ervaren

Wij geloven dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is, van spier tot orgaan. Wij zien dat er binnen de reguliere therapieën niet op deze manier "gekeken" wordt naar het menselijk lichaam. Men denkt dat het lichaam een foutje maakt als het een pijnklacht geeft.

Wij laten jou inzien dat pijn veroorzaakt kan worden door compensatie van lichaamsdelen en dat het helemaal niet zo gek is dat er pijn is ontstaan.

Kwalificaties om deel te nemen

Wij zijn er voor de mensen die open staan voor een andere kijk op hun pijnklacht. In de zorg zien we maar al te vaak dat er gehandeld wordt op basis van aannames en protocollen. Deze ouderwetse manier van handelen zorgt ervoor dat men aanhoudende of zelfs chronische pijnklachten blijft ervaren.

Wij testen en verifiëren continu of onze theorieën en handelingen aanslaan. Dit zorgt ervoor dat we onszelf bij elk consult bekritiseren en streven naar het beste resultaat. Dit is de reden dat wij direct resultaat boeken.

Het  is belangrijk om te snappen dat wij niet overal invloed op hebben. Zelf zal je ook enige tijd moeten investeren om van je pijnklacht af te geraken door aan de slag te gaan met de "tools" die we meegeven.

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat men een kritische kijk neemt op hun levensstijl. Kan het zijn dat je klachten afkomstig zijn van een patroon waar je jezelf continu in bevindt? 

Wat je krijgt

Wij willen jou zo snel mogelijk van je pijn af helpen

Direct pijnverlichting

Directe pijnverlichting

Direct voelbare pijnverlichting na het eerste consult.

man pijn in nek

Inzicht in het lichaam

Na het testen van disfunctie komen we erachter wat de oorzaak van je pijn kan zijn.

Verhelpen van pijn oefeningen

Gereedschap

Je ontvangt alle "tools" die ervoor zorgen dat je snel van je pijn afkomt en afblijft. Ook als wij niet in de buurt zijn.

Man met kind

Duurzaam resultaat

Voorkom dat je over een tijd weer last krijgt van dezelfde klacht. Met goede inzichten die je krijgt, zal dit niet meer gebeuren.

Extra

Wanneer we merken dat het nodig is, ontvang je ook:

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Sommige klachten ontstaan door nutrionele tekorten. Met onze adviezen heb je dat snel weer aangevuld.

Oefening Gym

Trainingsadvies

Sporten is onmisbaar voor onderhoud van een sterk en belastbaar lichaam. Verkeerd sporten zal juist de afbraak versnellen.

Vrouw hardlopen

Opbouw na blessure

Hoe moet je opbouwen om je favoriete sport weer uit te voeren? Wij helpen je daarbij.

Man leefstijl advies

Leefstijl advies

In sommige gevallen is het essentieel om je levensstijl aan te passen om permanent van je klachten af te komen.

Wat kan je allemaal verwachten tijdens een consult?

Wij kijken verder dan alleen de plek waar de pijn zich bevindt. Wij zijn er voor de mensen die geloven dat alles in het lichaam met elkaar in verbinding staat en geloven dat er meer in zit. We gaan onder andere:

 • een analyse maken over het ontstaan van de pijn
 • verhelpen van disfuncties
 • spieren, pezen en banden behandelen
 • houdingsadvies geven
 • stress factoren analyseren
 • je slaap optimaliseren
 • het bewegingspatroon optimaliseren
 • oefeningen uitvoeren die bijdragen aan het herstel
 • indien nodig voeding aanpassen
 • Blessure begeleiding bij het sporten
 • Duurzaam resultaat

Tijdens een consult zullen we doen wat nodig is om je pijn te verhelpen.

Kostenoverzicht

Direct voelbaar resultaat, daarnaast is het niet ongebruikelijk dat u na drie behandeling 100% pijnverlichting ervaart.

Pijncheck

0

 • Duurt slechts 15 minuten
 • Korte anamnese
 • Testen waar pijn vandaan komt
 • 1/2 disfuncties oplossen
 • Direct pijnverlichting
 • Testen of behandelmethode werkt
Plan gratis pijncheck
Consult

99 Consult

 • Behandeling van 45 minuten
 • Anamnese
 • Spieren testen
 • Pijn verhelpen
 • Behandelen spieren, pezen en banden
 • Blessurebegeleiding
 • Extra oefeningen voor thuis
 • Solid Six leefstijl begeleiding
Plan Consult

Welke pijnklachten zijn wij in gespecialiseerd

Wij hebben uitstekende resultaten behaald met het verhelpen van:

 • Ischias
 • Pijn in de heup
 • Uitstraling naar het been
 • Doof gevoel in het been
 • (onder)rug pijn
 • Nekpijn
 • Hoofdpijn
 • Tenniselleboog
 • Golfelleboog
 • Hielspoor
 • Pijn afkomstig van stress
 • Buikpijn
 • Hernia

Dit zijn niet de enige pijnklachten die wij behandelen, staat jouw klacht er niet tussen maak dan een afspraak voor een pijncheck.

Leo Bisschop
Djoeke Eizinga
Else Marie Hesseling
Marloes van den Burg - Braun

Ik ben 67 jaar en had al vanaf mij 18e perioden met onderrugpijn met uitstraling naar de benen. Van alles geprobeerd; huisarts, specialisten, podologie, manuele therapie, massages enzovoort. 50 jaar in de veronderstelling geleefd dat er sprake was van een hernia die zo nu en dan opspeelde. 

Solid Performance bij toeval gevonden via google. Na vier behandelingen bij Rémon Stompé ben ik pijnvrij en beweeg ik soepeler en krachtiger. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap van Rémon en de manier waarop hij zaken heeft aangepakt. Chapeau! 

Leo Bisschop
Leo Bisschop Bisschop & Partners, Adviseur

Sinds een zwaar ongeluk een aantal jaar geleden had ik 24/7 pijn. Nekblessure. Meerdere jaren van fysiotherapie, nekbrace, oefeningen, niets hielp. Ik kon m’n hoofd niet meer draaien en had al geaccepteerd dat ik de rest van mijn leven beperkte bewegingsmogelijkheid en pijn zou hebben.

Meteen bij het eerste consult was mijn pijn direct een stuk minder én kon ik m’n hoofd weer een beetje draaien. Echt ongelofelijk. Sindsdien ga ik regelmatig naar Jonas en het is niet normaal hoeveel we bereikt hebben in slechts een paar maanden.

Djoeke Eizinga
Djoeke Eizinga

Ik had ongeveer 3 jaar last van rugklachten wat uiteindelijk op de MRI een hernia bleek te zijn. Na diverse behandelingen door chiropractors, fysiotherapeuten, cesartherapie en sporten ontstond er wel wat verbetering maar dit was van korte duur. 

Ik ben twee keer per week gaan sporten onder begeleiding van Antoinette met als resultaat een sterk en fit lichaam waarbij ik geen last meer heb van rugklachten. Ik ben er van overtuigd dat hun kennis, de persoonlijke aanpak en een goed afgestemde training hier aan hebben bijgedragen.

Else Marie Hesseling
Else Marie Hesseling

Na jarenlange rugklachten die zo erg waren dat ik niet meer op me benen kon staan en zonder morfine niets meer kon, kreeg ik na een MRI en uitgebreide onderzoeken van het ziekenhuis te horen, chronische rugklachten.

Na de pijncheck was ik zo verbaasd, de pijn was al minder. Na 1 behandeling ging het zo goed, dat ik langzaam weer aan het werk kon en nu na 3 behandelingen gaat het erg goed! Ze behandelen je hele lichaam, er wordt naar je geluisterd en je krijgt ook nog adviezen mee. Wat een aanrader!!

Marloes van den Burg - Braun
Marloes van den Burg - Braun

Krijgen jullie iedereen pijnvrij?

Nee, Helaas krijgen wij niet iedereen pijnvrij. Soms is de pijnklacht zo hardnekkig dat er een ander specialisme aan de pas moet komen of ligt het probleem simpelweg ergens anders.

Gelukkig hebben wij een uitgebreid netwerk aan specialisten die we kunnen inschakelen mocht dit nodig zijn.

We onderkennen dit snel en zullen dit direct met jou bespreken. De statistieken geven aan dat wij voor ongeveer 90% van de pijnklachten direct pijnverlichting kunnen bieden. Ook voor langdurige en chronische klachten.

We hebben een pijncheck ontwikkeld om te testen of onze behandelmethodiek werkt voor jouw klacht. De pijncheck is vrijblijvend en kosteloos. 

Veelgestelde vragen

Voordat wij starten met een traject maken wij altijd eerst graag kennis, waarin er voldoende ruimte is voor vragen over ons en onze werkwijze. Om je alvast een beter beeld te geven hebben we de meest gestelde vragen hier alvast op een rij gezet.

Zijn jullie allemaal officieel opgeleid?

Wat is jullie achtergrond?

Waarom werken en zoveel verschillende trainers en therapeuten bij Solid Performance?

Kan ik zelf voor één specifieke trainer of therapeut kiezen?

Hoe weet ik of de trainer of therapeut nog beschikbaar is?

Moet ik mijn kleding uittrekken bij het behandelen?

Hoe lang duurt een consult?

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Alle trainers en therapeuten zijn opgeleid het vak uit te oefenen. Daarnaast zijn er strenge eisen die wij stellen aan onze trainers en therapeuten om werkzaam te zijn en te blijven bij Solid Performance. Door deze strenge eisen kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden.

Dit wisselt sterk van persoon tot persoon. Bekijk hiervoor de persoonlijke verhalen. Sommige trainers zijn afkomstig van defensie andere hebben de hbo-opleiding sport en bewegen afgerond.

Elke klacht is uniek, elke trainer en therapeut heeft zijn eigen kennis en voor iedereen is een andere aanpak nodig. Met meerdere bij elkaar passende disciplines zorgen wij bij jou voor het beste resultaat.

Voor trainers en therapeuten is het een plezier om bij Solid Performance te werken. We werken in een prachtige omgeving met gemotiveerde cliënten en pushen de trainers en therapeuten elkaar om de beste versie van zichzelf te worden.

Ja, dit is echter alleen mogelijk als de agenda het toelaat.

Het is voor onze behandelingen niet nodig om je kleding uit te trekken. Wij behandelen door je kleding heen. Wel is het aan te raden een t-shirt, topje en  een jogging/trainingsbroek aan te trekken.

Nee, de behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit komt omdat wij ons niet als Fysiotherapeut geregistreerd hebben. Wij hebben ervoor gekozen om niet samen te werken met een zorgverzekeraar omdat wij niet beperkt willen worden in onze behandelvrijheid, duur van een consult, lange dossiervorming of vergoeding naar de therapeut.

Een overzicht van alles wat je krijgt wanneer je je aansluit bij Solid

Wij kijken verder dan alleen de plek waar de pijn bevind. Wij zijn er voor de mensen die geloven dat alles in het lichaam met elkaar in verbinding staat en geloven dat er meer in zit. We gaan onder andere:

 • een analyse maken over het ontstaan van de pijn
 • verhelpen van disfunctie's
 • spieren, pezen en banden behandelen
 • houdingsadvies geven
 • stress factoren analyseren
 • je slaap optimaliseren
 • het bewegingspatroon optimaliseren
 • oefeningen uitvoeren die bijdragen aan het herstel
 • indien nodig voeding aanpassen
 • supplementen adviseren

Tijdens een consult zullen we doen wat nodig is om jouw pijn te verhelpen.