Verhelpen van pijn

Vrij kunnen bewegen, zonder beperkingen of pijn. Voor veel mensen klinkt dit eerder als een onhaalbaar doel of een toekomstbeeld, dan hun huidige situatie. De oorzaken hiervan zijn vaak uiteenlopend en worden door een ieder, anders ervaren. Dat kan ook niet anders, want niemand is hetzelfde. Iedereen is uniek.

Juist omdat wij dit laatste punt belangrijk vinden werken wij vanuit een holistisch, uniek en specifiek oogpunt als het gaat om het verhelpen van beperkingen en/of pijnklachten.

We kijken verder dan alleen de plek, waardoor jij niet vrij kan bewegen, omdat dit in bijna alle gevallen niet de directe oorzaak is van de beperking en/of pijn.

Eén van de redenen dat wij hierop investeren tijdens een behandeling, is de mate van snelheid waarmee we een beperking en/of pijnklacht willen verhelpen. Ofwel, dat wat we nu doen moet direct resultaat geven, anders ligt de oorzaak ergens anders. Het is niet ongebruikelijk dat er na de behandeling al direct voelbaar pijnverlichting is.

Tijdens het verhelpen van deze daadwerkelijke oorzaak geven we je inzicht in het ontstaan van de pijn, de gevolgen hiervan en zeker ook, wellicht het belangrijkste onderdeel: hoe zorg je ervoor dat jij in de toekomst vrij kan blijven bewegen, zonder beperkingen of pijn.