Beweging en inspanning

De knop is om, er moet wat veranderen. Door de dagelijkse drukte kom je simpelweg niet aan sporten toe. Je hebt een stok achter de deur nodig, maar niet zomaar één. Je wilt resultaat en je wilt dit goed aanpakken.

Misschien heb jij wel een hekel aan de sportschool, misschien uit angst dat je niet precies weet wat je moet doen of dat je niet zeker bent dat je alle oefeningen goed uitvoert met de juiste houdingen. Misschien vind je het wel helemaal niet prettig om in het zicht van andere mensen te sporten. Dit zijn allemaal legitieme bezwaren.

Jij bent op zoek naar een personal trainer. Niet zomaar een personal trainer maar iemand die verstand van zaken heeft en het lichaam ziet en begrijpt als één geheel.  Afvallen is vaak een logisch gevolg van onze aanpak, maar dat is in onze ogen niet altijd het belangrijkste.

Ga met ons aan de slag, voel je fit, energiek en krijg weer grip op je gezondheid. Je krijgt inzicht in de werking van jouw lichaam, een stok achter de deur en hebt voelbaar resultaat.

Met onze uitgebreide anatomische en therapeutische kennis kunnen we voor alle beperkingen er alsnog voor zorgen dat die weg gaan of beter worden, maar ook nog steeds dat we voor jou fijne manier kan trainen.