Contact informatie

Hier vind je alle informatie om met ons in contact te komen. Wil je eens vrijblijvend langskomen? Boek dan een gratis pijncheck of gratis kennismakingsgesprek.

Openingstijden

Ma - Vr 8:00 - 21:00
Za 8:00 - 12:00
Zo Gesloten

Stel uw vraag

Heb je een vraag of een opmerking? Stel deze dan alsjeblieft via dit formulier of via de chat. Wij antwoorden gebruikelijk binnen enkele uren.

Veelgestelde vragen

Voordat wij starten met een traject maken wij altijd eerst graag kennis, waarin er voldoende ruimte is voor vragen over ons en onze werkwijze. Om je alvast een beter beeld te geven hebben we de meest gestelde vragen hier alvast op een rij gezet.

Door het invullen van onze uitgebreide vragenlijst krijgen we een duidelijk overzicht waar jouw verbeterpunten liggen. We kunnen dan kiezen om met een van deze elementen aan de slag te gaan of te betrekken in het traject.

Ja, dit is echter alleen mogelijk als de agenda het toelaat.

Het is voor onze behandelingen niet nodig om je kleding uit te trekken. Wel is het aan te raden een t-shirt of een top en een jogging/trainingsbroek aan te trekken.

Zo wil jij toch niet oud worden?

Het wordt de hoogste tijd om naar het lichaam te luisteren. Heb je wel eens bij jezelf nagedacht wat je lichaam jou probeert te vertellen? Wees zuinig op je lichaam, je moet er nog wel even mee door.

Personal training Ik wil van mijn pijn af