Het verhaal van Jesper de Bruin

Ik zie een wereld voor me waarin mensen bewuste en onderbouwde keuzes kunnen maken waardoor zij het optimale uit het leven kunnen halen. Het is daarom mijn persoonlijke missie en passie om zoveel mogelijk mensen te helpen en genoeg tools aan te kunnen bieden om hierin de juiste keuzes te kunnen maken.

De passie voor gezondheid is al vroeg in mijn jeugd ontstaan. Vanaf jongs af aan heb ik al een grote affiniteit met sport en bewegen. Als mensen vroegen wat ik later wilde worden als ik groot was, zei ik zonder twijfel: ‘’gymleraar’’. Uiteindelijk ben ik dat ook wel in een bepaalde vorm geworden. Ik heb namelijk gewerkt als Integrale Beroepsvaardigheden Training instructeur (IBT-instructeur) bij de Koninklijke Marechaussee.

Hier heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt en mensen geholpen in de sport en gevaar- en geweldsbeheersing. Echter, ik merkte dat ik mijn energie en gedrevenheid hier niet meer in kwijt kon en ging op zoek naar een grotere uitdaging.

Deze uitdaging en passie heb ik gevonden in het trainen en behandelen van mensen. Via de Marechaussee ben ik jaren geleden al in contact gekomen met Remon en Antoinette. Ik heb Solid Performance altijd op de voet gevolgd. Daarom vind ik het ook een eer dat ik deel mag uitmaken van dit mooie bedrijf en mijn eigen praktijk mag openen in Zwijndrecht. Mijn doel is om in mijn eigen regio bij zoveel mogelijk mensen een positieve impact te hebben op hun gezondheid en geluk.

Na veel ervaring opgedaan te hebben in het trainen en behandelen/pijnvrij maken van mensen ben ik erachter gekomen dat er veel aspecten zijn die de gezondheid beïnvloeden. Om deze problemen op te lossen kijk ik verder dan alleen het trainen en behandelen, maar ga ik voor het optimaliseren wat het lichaam op dat moment nodig heeft. Denk hierbij aan: slaap, stressvermindering, immuunsysteem, ademhaling, inspannen en ontspannen, voeding en mindset. Door deze holistische benadering en te kijken wat het lichaam nodig heeft op welk moment kunnen fantastische resultaten bereikt worden.

Ik krijg ook veel energie van mijn fantastische gezin, mijn vriendin waar ik volgend jaar mee ga trouwen en mijn twee zoontjes.

Ik zie je graag in Zwijndrecht om ervoor te zorgen dat je gezondheid je leven niet meer hoeft te beïnvloeden.